неделя, 31 януари 2010 г.

събота, 30 януари 2010 г.

Мама Катя и Венко


Моето Малко Вдъхновение


След Дългото стоене в болница най-после на бял свят се появи моето малко съкровище. Той е моето вдъхновение и влезнем ли в час с неговия режим на хранене и спане бързо бързо ще започна да творя нещица за неговите празници :) А ето го и него.

Венко

сряда, 13 януари 2010 г.




Нови изчистени модели


Нови изчистени модели


Вчера си закупих нови копчета и въжета и се заиграх да изпробвам какво може да се получи от тях. Прекалено семпли станаха но поне това е началото да започна да добавям повече елементи в картичките...

събота, 9 януари 2010 г.

Моите Първи Творения (Табелки, покани за сватба)


Проекта с който се запознах с изкуството да правиш от елементарни материали красиви и изпипани покани, украси около тържествената маса с номера на масите и табелки с имена на гостите. С тази идея създадох позитивни емоции на гостите които не се лутаха в суматохата чудейки се къде да седнат. Това бе най прекрасния ден в живота ми!

Инструменти които ползвам

4. Част от моите декоративни елементи.

Инструменти които ползвам


3. Инструмент за придаване на релеф върху хартия.

Инструменти които ползвам


2. Част от най-използваните ми помощници за направата на покани, табелки и картички.

Инструменти които ползвам


1. Част от моите печати (Бебе)

Перфектни за различни поводи !!!!

четвъртък, 7 януари 2010 г.

картичка за любимия



Първи стъпки в изкуството да създаваш картички





Love is all Around


Ех...че хубаво нещо е любовта!Тя ти дава сила и позитивни емоции да се занимаваш с неща които правят хората щастливи. Една усмивка прави живота ни толкова смислен. За да сме щастливи трябва да даряваме щастие и на любимите хора около нас. Ето от къде идеите за подаръци на близки и познати те кара да се занимаваш с направата на идеен подарък за определен повод. Усмихвайте се и се обичайте!