петък, 28 януари 2011 г.

It's a BLOG CANDY time....

Здравейте драги ми последователи тъй като изпуснах едната година от откриването на моя блог реших да дам една малка награда на един от моите последователи малко по късно. Това ще се случи на 7 февруари когато имам двоен празник.Първо блога ми става на година и един месец и второ на този ден баща ми има рожден ден така че нека да изненадаме и някой мой последовател с една скромна наградка но от сърце. Ще има и изненада картичка направена специално за още един последовател.
Ето снимка на моята наградка:



50 листа за декориране на картички в черно и бяло
къдрава ножичка
стикери с цветя
листове с перфорирани пеперуди
малки сладки копченца
цветя за декорация
и лист с ембосинг ефект

А условието е от днес: 28/01/2011 до 07/02/2011г всеки един от вас който иска да спечели моята наградка да ми остави коментар под тази публикация.

Наградата ще изтегли моя син като номерирам всички коментирали с номера и той изтегли печелившото число. Така че след края на играта задължително проверете дали сте спечелили. Ще има и бонус награда (картичка) Така че наградите ще бъдат две.

Успех

CPS sketch 202/ Картичкофурии 51 картичка с перли

http://cardpositioningsystems.blogspot.com/




This card is for the CPS sketch 202. I also made it for a special person who tomorrow has a birthday.
С тази картичка ще участвам и в предизвикателство 51 на картичко фуриите - Картичка с перли

четвъртък, 27 януари 2011 г.

На 19 Януари отпразнувахме 1 година на бебе Венко

ПОКАНИТЕ :



За един имен Ден

На линия отново






Привет на тези които още ме следят. С този малък калпазан сладуран ми беше все по-трудно да продължа писането и публикуването на мои неща. Венко вече стана на 1 година и няколко дена....ах само колко бързо мина тази година а и с нея хубавите моменти да гледам как от едно малко ревящо човече Венко се превърна във една малка фурия пълна с еднергия. Скоро ще проходи и тогава не ми се мисли какво ще следва....
Така публикувам няколко неща които успях и да заснема и от тези малки палави ръчички които изследват всичко до което се докопат :)
Края на януари ще направя една малка изненада за една/един от вас защото измна една годинка и близо един месец от както съществува моя блог. На 30 ще публикувам наградата както и условието ми за да я спечелите...

А сега ето малко от моите неща !!!