четвъртък, 30 юни 2011 г.

Картичка със старинен ефект

Здравейте Днешната картичка е само пробна. Преди няколко дена си закупих "Distress Ink" нс Том Холдз и понеже никога преди това не бях ползвала този тип мастило реших да импровизирам. Наистина с тази малка кутийка човек може да развихри въображението си и да импровизира по всевъзможен начин. Много е забавно

вторник, 28 юни 2011 г.

Още една картичка за годишнина

Кумовете ми вчера имаха две годишнина от сватбата и заедно с един скромен подарък им спретнах и на тях една цветна но романтична картичка. (този месец ми върви на картички за годишнини)



След кратка почивка ето ме и мен. Миналата седмица ми поставиха задача да направя картичка за годишнина. До сега не бях правела подобно нещо и си мислех че ще се окаже доста трудна задача. Имайки в предвид че и аз скоро имам годишнина се порових в нета за идеи но честно казано нищо не ми допадна така че реших да импровизирам взех всички хартии които имам струпах ги за да видя кои си пасват като цветове. Картичката беше за мъж така че трябваше да бъде хем нежна хем не толко така че използвах син картон за основа с златен за фон. Мисля че все пак въпреки трудната и нова задача се получи добре.



сряда, 22 юни 2011 г.

Изненада изненада...

Здравейте мили ми смехурковци...

От известно време блога ми започна да става доста посещаем и това много ме радва. И за да бъде пълен с все повече красоти имам една интересна идея, а именно да изненадвам моите мили последователи с малки изненадки. За тази цел обаче ще трябва и вие да помогнете малко. Иска ми се да направя списък с хората които ме следят и с техните рождени дни. Обичам да изненадвам хората и знам колко е приятно и романтично човек да бъде уважен с нещо малко и на рождения си ден да се почувства специален.
Тази идея изникна в мен подреждайки част от нещата на сина ми (защото това дете вярвайте ми пипа навсякъде (изучава света около себе си)Та когато моя син Венко се роди едни мили Орисници (да не ги изброявам че са много) направиха чудесен подарък на сина ми за което съм им адски благодарна пазя всички картички в специална кутия така че като порасне този малък изследовател да си ги разгледа с интерес. Та моля всички които четат това в блога да ми изпратят рождената си дата и адреса си на k.arsenova@gmail.com

Лек и успешен ден на всички !!!

Катя

вторник, 14 юни 2011 г.

Bring back the good old memories

Привет Привет!!!

Днес докато четях книга на любимата си авторка (Джоан Харис) Крайбрежие
Историята в нея беше свързана с една жена артист която се завръща в родния си град след дълъг престой във Франция. Тази книга ме върна към едно мое творчество което не представям много често в блога си а именно "тайпографията". Обожавам стила на този тип графичен дизайн вмъквайки всяка думичка, буквичка на правилното място така че да се получи хем нещо красиво, хем нещо нестандартно. В крайна сметка се получи хем романтично, хем рестро, хем изчистено и семпло но много интересно. Чакам вашите мнения по въпроса...
П.С. Забелязах че мастилото на принтера ми свършва и можеби би изглеждало по добре ако се принтне на по професионален принтер:(



петък, 10 юни 2011 г.

30 красиви табелки за маса

Здравейте,

Днес довърших и табелките с номера на масите които пасват перфектно със дизайна на сватбените покани и пеперудите които ще бъдат разхвърлени около масите ето ги и тях...




четвъртък, 9 юни 2011 г.

Картичка за младоженци

Беше ми дадена задачата да измисля картичка за младоженци които ще се женят на 18.06.2011г. Доста време се чудех как да изглежда, какво да представлява и понеже човека който я поръча нямамше претенции реших да импровизирам. Стана доста розова (а май както виждам съм от известно време на тази розова вълна). Е мисля че все пак се получи :)


сряда, 8 юни 2011 г.

Един Голям Талант / A person with big talent






Здравейте Здравейте драги ми последователи!!!

Днес исках да ви запозная с една моя близка приятелка,кръстница на сина ми, моя кума, един голям талант. Тя се казва Силвия Владимирова. Силвето още като ученичка се е занимавала с рисуване а и след това Продължава образованието си в НАТФИЗ ”Кръстъо Сарафов”, специалност Анимационна режисура в класа на Доньо Донев. С дебютната си курсова работа ‘’Дали?” Нея можете да видите в нейния блог който ще публикувам накрая.

Работи като художник-аниматор в М-Тел и от 2003 г. до сега е в Мирамар филм, където специализира и като художник костюми. Работила е като аниматор и художник на костюмите в десетки реклами.
Последния по мащабен проект над който работи е филма „LOVE.NET” като художник костюми в пълнометражен игрален филм.
Освен това е голям талант с фоттографията и ръчно изработени неща които непрекъснато подарява на моето семейство.

Преди няколко дена Силвето се дипломира с пълно 6 с новия си късометражен филм "С теб" With you (част от него можете също да видите в блога и)

И понеже този голям талант е много много близък мой човек искахх да ви я предствая.

Разгледайте Блога и защото има какво да се види там
А аз мога да и пожелая да продължава все така да твори, рисува и снима защото Only Sky is the limit.


Аз и Силвия на площад "Сан Марко" Венеция Италия


Една закачлива рисунка комбинация от изрязки и рисунка Уникално !!!


Рисунка



Импровизирана Кукла Уникална


За да видите още много такива красоти моля посетете Блога и : http://karlson-animation.blogspot.com/

Подаръчето което бях опаковала специално за Силвето:


И блога с фотографията : http://karlson-karlson.blogspot.com/

сряда, 1 юни 2011 г.

Подарък за младоженци


Една приятелка ме помоли да направя подарък под формата на чек за нейни познати младоженци. Чека трябваше да е за подарък нощувка в хотел. Доста време се чудех как да го измисля за да стАНЕ Като подарък и реших че под формата на папирус който да е прибран в елегантна кутийка ще бъде добра идея. Папируса украсих с панделка под формата на вратовръзка. Ето го готовия му вид !!!