сряда, 27 юли 2011 г.

За годишнината






Здравейте мили последователи
Хайде и аз да ви зарадвам с нещо ново че отдавна никаква ме няма.
Вчера с мъжа ми имахме годишнина и понеже знам че неговия стил за всичко е възможно най семпъл и изчистен реших да направя една "тайпографична" картичка със просто послание. Може да мине и за "ретро"...на мен лично ми напомня за "пакман" играта където едно пухено човече бяга из лабиринти и го гонят разни топчести чудовища хехех.

Лек и Слънчев ден

петък, 15 юли 2011 г.

На морска вълна

Ах колко много ми се ходи на море....За това днес ще ви покажа една колекция от картички на морска вълна направени с "дристресс" ефект - състарено. Обожавам да работя с това мастило а и придава на картичките по завършен вид. А за морето ще почакам още малко имам 20 дена да вляза във форма :)))

Слънчев и успешен ден Фурии





четвъртък, 14 юли 2011 г.

Картичка за една приятелка

Здравейте Днес ще ви покажа една картичка за моя позната която вчера оперираха по спешност. Надявам се всичко да е минало успешно и реших за да я зарадвам поне малко да и направя специален подарък. Знам какво е да си опериран и да лежиш дълго време на легло в къщи докато се възстановиш за това ще и подаря една моя много любима книга на Халед Хюсеини - Хиляда Сияйни Слънца. Ако случайно и вие не сте я прочели ви я препоръчвам горещо.

Лек и Слънчев ден
П.С И Стойте повече на сянка


четвъртък, 7 юли 2011 г.

Картичка по скеч

Здравейте здравейте...
Днес моята кума е рожденничка става на 24 (е шегувам се естествено) и по случай нейния рожден ден съм направила две неща картичка с един нов печат с който се сдобих и книгоразделител. И двата са в тон и мисля че моята кума много ще хареса цветовете защото забелязвам че повечето дрехи които носи са в тези тоналности :))) А и подаръкът и пасва на тях. Та Да ми е жива и здрава кумата и да чества още многооо рождени дни.
Освен това с тази картичка участвам в Скеча на CPS Skethces 225

Enjoy...






http://cardpositioningsystems.blogspot.com/2011/07/reader-ideas-week-of-732011.html

сряда, 6 юли 2011 г.

Сватбена картичка






Здравейте отново днес ми беше поставена задачата да направя сватбена картичка в розово и лилаво и понеже подаръка към нея е в изчистен вид реших и картичката да бъде изчистена но все пак да пасва на цвета на сватбата. Надявам се младоженците да бъдат изненадани от подаръка.

Лек Ден Фурии




вторник, 5 юли 2011 г.

Картичкофурийското предизвикателство Златно или сребърно 73

Здравейте, и аз като CraftDiva да си призная честно много рядко работя с тези цветове златното и сребърното и наистина докато измисля визията на тази картичка изхвърлих 5-6 листа на вятъра но накрая поне получих една златна покана или картичка за сватба хихих....какво друго :) Имах в наличност и златна и сребърна ембосинг пудра и докато реша кой от двата цвята ми харесва повече беше доста труден избор е....личи си спрях се на по топлия :)

Лек и успешен ден фурии


понеделник, 4 юли 2011 г.

за Картичко Фурийското предизвитателство 72 Мечоци



Здравейте за малко да изпусна това сладко предизвикателство. Тази картичка направих специално за картичкофурийското предизвикателство и работех с огромно желание. Накрая много ми допадна това толкова сладко мече с румена бузка :)))