понеделник, 26 декември 2011 г.

На Коледа Стават Чудеса !!!


Здравейте!!! Весели Празници на всички които разглеждат блога ми с интерес. Днес Ще ви представя как за един месец подготвих за моите близки специални ръчно направени подаръци-като се започне от табелките, специални рамки за снимки, малка картичка със коледно пожелание, етикети за коледните торбички и коледните сладкиши. Надявам се да ви бъде интересно. Беше доста трудно да направя за 12 семейства толкова много неща но с много търпение и труд се справих.
Весели Празници !!!

С целия пакет от подаръци ще участвам в Елшовото предизвикателство "Коледен Конкурс"

http://2elshi.blogspot.com/2011/12/blog-post_14.html

Това е колекцията от коледно-новогодишни картички с празнично послание !





Празничните рамки специално направени със семейна снимка и коледна рамка с табелка




Коледните Табелки;





Коледното дърво с част от коледните орнаменти;






Коледните торбички с табелки;








неделя, 25 декември 2011 г.

Весела Коледа

Весела Коледа на всички!!!
Бъдете здрави,щастливи и много позитивно настроени



Тази картичка направих за най близките ми хора изпратих няколко в Америка,Бургас,Благоевград и Гоце Делчев.

Весели Празници

сряда, 21 декември 2011 г.

Simple but nice christmas ornament

Привет !!!
Днес ще ви покажа още един коледен орнамент който сложихме на нашата елха. Тази година повечето игРачки на нашето дръвче са от хартия защото синът ми извади всичките коледни играчки от техните държачи....Е нищо поне измислихме ръчно изработени варианти които хем не се чупят,хем не струват кой знае колко пари а и са също толкова красиви и коледни.
Лека Вечер

сряда, 14 декември 2011 г.

Весели звънчета в коледната нощ.

Здравейте миналата събота ми остана малко свободно време да украся най накрая нашето коледно дръвче. Всяка година си имаме традиция да си купуваме по една коледна играчка за елхата. Но понеже сина ми боледуваше доста и в това студено време не можахме да го направим се заех да измисля от хартия коледната играчка. Първоначално беше само под формата на кръг, мислих да има "ембосинг ефект" и накрая видях предизвикателството на Двете Елши за Весели звънчета и играчката стана от самосебесеи. И така от една се оказаха доста повече...всичките различни като визия.
Тази първата публикувам специално за Елшовото предизвикателство а останалите ще пускам скоро надявам се да ви хареса!

Катя

http://2elshi.blogspot.com/2011/12/blog-post_07.html



събота, 10 декември 2011 г.

След дълъг застой...

Ето ме и мен отново на креативна вълна. От доста време не съм публикувала нищо но това не означава че не правя малки подаръчета за най близките ми хора. За съжаление нямах време да ги снимам въпреки че доста от картичките и подаръчетата изненадваха притежателите им. Е...днес докато оправях коледната елха реших малко да поснимам. Като за края на 2011година съм подготвила толкова интересни и нови неща...ще се опитам да публикувам всичките.
Днес ще ви покажа една картичка за най милия ми човек. Един ден просто реших да го изненадам...просто така без повод, а така изненадите са най хубави!

Хайте Приятно гледане
Лека вечер

Здравейте !!!