понеделник, 23 юли 2012 г.

Сватбени покани във Сребърно (Сребърна Сватба)

Дам....започна сезона на многото сватби и поръчките се увеличават и моделите се променят. Тази поръчка беше най трудната задача с която съм се захващала но всичко се получи така както булката и младоженеца си го представяха. Сватбата е на 25 август и бяха нужни 220 покани във сребърен цвят и 440 подаръка за гостите със сребърни мотиви. Мога само да пожелая на булката и младоженеца щастлив семеен живот и да си припомнят после най хубавия ден в живота им.


вторник, 17 юли 2012 г.

Сватбени покани в Черно и бяло

Здравейте нека ви покажа един нов модел сватбена покана който булката избра сама подхождащ идеално на черната рокля с която ще бъде на сватбата си. Сватбата на Брани и Диего.
www.katerina-design.com




сряда, 11 юли 2012 г.

Специален подарък за Специален човек...






Здравейте, днес ще ви покажа част от подаръка за рождения ден на моята кума. Исках всичко да бъде в тон на морска вълна първо защото тя е зодия Рак и второ защото обича морето. Специално за нея поръчах от един страхотен бутиков магазин за ръчно направени кукли, животни, одеалца и още куп красиви неща от кътче наречено шареното http://www.facebook.com/pages/%D0%A8%D0%90%D0%A0%D0%95%D0%9D%D0%9E%D0%A2%D0%9E/175034479176211



Стела прави страхотни неща и винаги съм адски доволна от всичко което купувам от нея. Картичката направих в тон със слончето и това е само част от подаръка. Останалото ще бъде изненада.

Честит Рожден Ден на моята кума да ми е жива и здрава и да се радва на хубавите слънчеви дни.