петък, 28 декември 2012 г.

It's Christmas / Коледа е

Здравейте мили последователи и гости на блога ми. Първо да ви пожелая весели празници изпълнени с много радости и хубави моменти. Днес ще ви покажа част от моята Коледа с подаръците които зарадваха най-близките ми хора. Тях опаковах ръчно и за всеки направих специална табелка с коледна украса. Бих казала че тази Коледа беше в Ретро стил. Подаръците бяха опаковани с кафява амбалажна хартия и за лента използвах коноп и червена и бяла прежда. Надявам се да ви донесат коледно настроение каквото донесоха подаръците на моето семейство. Весели Празници !!!














петък, 21 декември 2012 г.

Typography Chrismtas card/ Коледна картичка с типографичен дизайн


Здравейте, днес ще ви покажа една семпла картичка под формата на елхово дърво със текст. Получи се доста оригинално. Лек и хубав ден



вторник, 18 декември 2012 г.

Christmas Gifts / Коледни Подаръци


Добро утро... Днес ще ви покажа едни коледни подаръци предназначени за моите колеги. Тях направих с прозрачни кутийки под формата на Възглавница, напълних ги с цветни бонбони и ги украсих с красива златна коледна лента. На лентата добавих коледен висулка под формата на снежинка. Мисля че се получиха много много приятни а и колегите ми много се изненадаха. Вижте ги и вие...
С тях ще участвам в предизвикателството на Мър Мяу -Забавлятелство четеринадесето- Тихо се сипе...

http://zabavlqtelstvo.blogspot.com/2012/12/blog-post.html





понеделник, 17 декември 2012 г.

For Christmas/ За Коледа


Здравейте Здравейте, Скоро настъпва най дългоочаквания празник. Коледа и както всяка коледа съм направила за най близките (и за колегите си) Картички и подаръци за Коледа.
Миналата година коледата за мен беше червена и декора ми беше в тези цветове. Тази година съм на Бяло-Синя Вълна вдъхновена от песента WHITE CHRISTMAS която е изпята от доста певци и на мен ми носи мног коледно настоение. Днес ще покажа една колекция от картички с различни мотиви. Надявам се да ви харесат!
Ето и песента:
http://www.youtube.com/watch?v=_90Q91RAfIU

С тези картички ще усчаствам в няколко предизвикателства:

1. Забавлятелство Четиринадесето: "Тихо се сипе..." http://zabavlqtelstvo.blogspot.com/2012/12/blog-post.html

2. CMC#10 Snowflakes / Снежинки http://cardmaniachallenges.blogspot.com/2012/12/cmc10-snowflakes.html








Лека Вечер