неделя, 1 май 2011 г.

От къде да започна !!!

Здравейте мили последователи не знам точно от къде да започна? Толкова много неща се случват с мен и все нямам време да публикувам та сега когато имам поне малко време ето че сядам да ви се похваля. Първо...Направихме престъпулка на сина ми който на година и няколко дена се пусна от веднъж и сега няама спирка. Та иамам и покани както повелява моята семейна традиция но още не съм я снимала. Един месец по късно а именно 23 април аз и кума ми имахме рожден ден. Тази година се падна един ден преди Велик Ден и подобаващо направи картички за рождения ден на кума ми и за великденският празник. Всичко ще публикувам скоро. Другото с което мога да се похваля е че си направих собствено лого което мъжа ми за рождения ми ден бе направил на печат да мога да печатам всяка картичка която правя. Него ще видите по долу. Този подарък много ме изненада и толкова много му се зарадвах.

Осван това от известно време се занимавам със направата на сватбени покани и това ми начинание вече ми носи и поръчки. Ето една покана която беше по идея на булката и младоженеца - изпълнението от мен. Поканите са за Лъчезар и мария която сватба ще се проведе съвсем скоро на 14 май в Банско. Ето я и нея:





Надявам се не ви затрупах с инфо...
http://www.facebook.com/?sk=media#!/pages/%D0%A1%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%9F%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8/107064722711408


Лека Неделя

2 коментара:

  1. Много хубави новини, ще чакам да разгледам останалите, а за тези - логото ти е много стилно, пожелавам ти да имаш все повече и стилни неша, котио да брандираш. А поканата - много, много оригинална идея и нетипична, изпълнението от твоя страна - професионално. Браво! И целувки за малкия проходил мъж!

    ОтговорИзтриване