петък, 4 януари 2013 г.

BLOG CANDY / НАГРАДКА ИЗНЕНАДКА


Здравейте мили последователи. Първо нека да ви честитя Новата 2013 година и да ви пожелая много нови проекти, много нови вдъхновения и много много хубави моменти. За мен всяка изминала година значи много. Човек се научава от предишните си грешки и с всяка нова година му се дава шанс да бъде по-добър и по-мил. Така беше и при мен. Случиха ми се много неща като при всеки и хубави, и лоши но човек се учи от грешките и продължава напред. 2012 година ме научи и на нови техники с изработването на картички с които радвам хората, малки проекти за най-близките и с новото ми предизвикателство да радвам децата. През 2013 година в блога ми, както и във сайта ми ще видите чудни шарени проекти за рождени дни на малки и големи. Надявам се често да надниквате тук и да коментирате. А сега нека да се върнем и на "Наградката Изненадка" На 7 Януари Блога ми става на 3 години и съм много радостна да споделя с вас (с най активните ми последователи) една доста добра наградка която ще се състои от много приставки от серия Cuttlebug които не ползвам, декоративни хартийки и картичка специално направена от мен за победителя. За да получите наградката коментирайте под тази публикация и сложете във блога си снимка със линк на BLOG CANDY / НАГРАДКА ИЗНЕНАДКА. Победителят ще бъде избран на 19 Януари ( Рождения Ден на Сина ми Венко) Който сам ще избере номерчето. Успех на всички и пожелавам една по-добра година за всеки...

Поздрави,

Катерина

28 коментара:

  1. Браво и честито! Радвам се на успеха ти, следя как се развиваш през тези 3 години:)Виждам и Венко колко е пораснал. Неговата ръчичка веднъж изненада и мен:)

    ОтговорИзтриване
  2. Честита блогогодинка! Пожелавам ти нестихващо творческо вдъхновение! И стискам палци за наградката :) ...

    ОтговорИзтриване
  3. Честито и от мен! Много харесвам изчистената визия на проектите ти, отличаващи се със сдържаност и стил! Продължавай все така и занапред!

    ОтговорИзтриване
  4. Честита Нова година и Честита трета блогогодинка! Пожелавам ти през новата година много успехи и да ти се случват само хубави неща!

    ОтговорИзтриване
  5. Честито . Много творческо вдъхновение през новата година.Много,много успехи.

    ОтговорИзтриване
  6. Успех през новата година и огромно благодаря за предоставения шанс.

    ОтговорИзтриване
  7. Честита блогогодинка :-) Аз като, че ли взех да се радвам повече на блогогодинките на моя блог отколкото на личния ми рожден ден :-) Пожелавам ти много вдъхновение и красиви емоции :-)

    ОтговорИзтриване
  8. Честит блого- рожден ден и от мен :))) Нека новата 2013г. бъде по мирна и по успешна. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  9. Аз не съм от най- активните последователи, защото сега прохождам в света на картичкоправенето, но честита блогогодинка и от мен. Здраве, късмет и нестихващо вдъхновение! :)

    ОтговорИзтриване
  10. Катя, честита нова блоггодинка! Като, че ли скоро беше ..пък виж, три години минали вече...дано още дълги години се радваме на твоите творения! Здраве, късмет, успехи, много ентусиазъм и вдъхновение!

    ОтговорИзтриване
  11. Честита трета блогогодинка!Пожелавам ти да твориш неуморно и да ни радваш с твоите проекри!

    ОтговорИзтриване
  12. Честита трета блогогодинка! Кате, кога те чакахме да родиш, кога Венко стана на 3г. Как лети времето.
    Пожелавам ти още дълги години вдъхнвението да не те напуска, да твориш и да показваш тук красотите, които правиш!

    ОтговорИзтриване
  13. Честита Нова година! Честит рожден ден на блога! Много здраве, много вдъхновени и красиви проекти! Времето наистина лети, нека носи само удовлетворение!

    ОтговорИзтриване
  14. Честита трета блогогодинка и от мен! Много вдъхновение през новата година!

    ОтговорИзтриване
  15. Честита блого-годинка !!! С пожелание за много творчески моменти!

    ОтговорИзтриване
  16. За много години! Желая много здраве и много семейно и творческо благополучие!

    ОтговорИзтриване
  17. Честита блого-годинка! Пожелавам ти много вдъхновение, признание и красота!

    ОтговорИзтриване
  18. Честита блогодинка и от мен! Нестихващо вдъхновение и много радост да ти носи!

    ОтговорИзтриване
  19. Честита Нова година! Честит Рожден ден на блога ти! Бъди здрава, щастлива и усмихната!

    ОтговорИзтриване
  20. Честит Блого- рожден ден и от мен, макар и с малко закъснение!Пожелавам ти все такова нестихващо вдъхновение, за да ни радваш все повече с нови проекти! А за блога ти- аз не съм от активните участници, защото наскоро разбрах за него от една групичка във фейса. Но нещата , които правиш са прекрасни. :-)

    ОтговорИзтриване
  21. Честита блогогодинка! Желая ти още много по три годинки да отпразнува твоето естенце, вдъхновението ти да не спира и усмивката да неслиза от лицето ти!

    ОтговорИзтриване
  22. Честита 3-та годинка на блога! И много, много вдъхновение!

    ОтговорИзтриване
  23. Честита блогогодишнина! Наскоро открих твоето място и с разгледах много елегантни и стилни произведения! Пожелавам ти още много вдъхновени проекти!

    ОтговорИзтриване
  24. Честита трета блогогодинка! Желая ти нестихващи творчески успехи, а креативността и вдъхновението да те следват винаги. Всичко, което правиш е прекрасно.

    ОтговорИзтриване
  25. Честита трета годинка, с пожелание за нестихващо творческо вдъхновение.Аз също имам годишнина и ще се радвам да се включиш и ти :-))

    ОтговорИзтриване
  26. ЧНГ, и честита ти годишнина!Успех и много вдъхновение...ти желая!

    ОтговорИзтриване
  27. Честита трета блог годинка! Продължавай все така да твориш невероятни красоти :))

    ОтговорИзтриване