понеделник, 28 януари 2013 г.

Покани за Детски Рожден Ден

Здравейте Здравейте най-после ми остана малко време да публикувам тези прекрасни снимки от празника на моя син Венко който стана на цели 3 Годинки. Реших понеже той е голям шегаджия и все прави някакви смешки да направя рождения му ден на тема Цирк. Поканите измислих сама и мисля че се получиха доста добри при наличието че графичното рисуване не ми се отдава много. Помолих моя близка която се занимава с patchwork да зашие цифрата 3 на блузката на моя сладур така че всичко да бъде тематично. Направих мъфинки кексчета с банани и орехи които доста бързо изчезнаха от чинийката а майките ме помолиха да споделя рецептата с тях. Украсих ги тематично с различни циркови животни и ги залепих с клечки. На всяко шишенце със сокче направих табелка с името на моя син. Украсих цялото заведение с надписи и пом-поми които ръчно направих.Тортата също беше тематично направена от близката сладкарница и всичко се получи доста детайлно. Бих казала че това беше най-хубавия и голям проект с който се захващам. Отне ми 1 месец да го направя но Най-много бях щастлива че моя малък син толкова много се забавляваше че ми каза: Мамо всичко е много хубаво обичкам те и искам скоро пак да имам рожден ден !!!

Разгледайте и Вие....





























12 коментара:

  1. Страхотна украса и чудесен и много щастлив рожденик!

    ОтговорИзтриване
  2. Да е жив и здрав малкия юнак и да продължава да се забавлява! майка му се е справила чудесно с украсата- много весело и забавно е било!

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ви наистина беше изключително забавно !!!

    ОтговорИзтриване
  4. Ехаааа, какво парти е било! Чудно тържество си спретнала! Браво!

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  5. Цирк-а ми е любима тема, справила си се чудесно. Всичко е чудесно, личи си колко весело е било. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  6. Много красиво, Кате! Честит да е малкият рожденик и много щастлив! Украсата, поканите, тортата - всичко е на ниво! Браво на мама!

    ОтговорИзтриване
  7. Чудесно парти, чудесни приготовления от твоя страна, поканите са супер! Да ви е жив и здрав малкия сладур и само да ви радва!

    ОтговорИзтриване
  8. Страхотно! Поздравления за добре свършената работа, всичко е толкова весело и забавно :)

    ОтговорИзтриване
  9. Благодаря ви момичета !!!! наистина беше страхотен купон

    ОтговорИзтриване
  10. Ех, че весел празник си спретнала! Всичко изглежда страхотно, а щастливата усмивка на Венко потвърждава, че наистина е бил много хубав празник!

    ОтговорИзтриване
  11. Беше весело и красиво ааа и вкусно!
    Да ни е жив и здрав Венко!!!

    ОтговорИзтриване