събота, 19 март 2011 г.

Още една бърза картичка за рожден ден

Днес Най-добрата приятелка на мъжа ми има рожден ден и специално за нея направих картичка която да подхожда на букета който и подарихме.

четвъртък, 17 март 2011 г.

За един Рожден Ден / For a Birthday celebration

Привет !!! Сестричката ми наскоро ми даде задача да направя картичка за нейн приятел който на 24 март имал рожден ден. Чудех се какво да представлява тъй като не го познавам лично и не знаех какво харесва. Тогава реших че картичка със цветни знаменца би зарадвала всеки рожденник. Аз лично смятам че ако и шрифта беше цветен щеше да бъде по красива но тъй като съм ограничена с разкарването до близката книжарница се наложи да ползвам безцветния си принтер от вкъщи. Ето какво се получи.


сряда, 9 март 2011 г.

Поръчки Поръчки Поръчки

Здравейте Момичета. Не успях да честитя вчерашия празник на всички вас но се надявам да сте прекарали един незабравим момент както беше и при мен.
След като раздадох картичките си за осми март на близки и приятели ми се даде възможност да направя и няколко поръчки. Понеже свекърва ми е заместник директорка в една дестка градина бяха подготвили пролетно тържество за осми март и с колежки бяха решили всяко детенце да подари на майка си картичка за осми март. На нея много и хареса моята и ме помоли да направя 22 броя от нея за децата със специално послание. Ето ги и тях. Промених малко визията за да не са абсолютно същите.
Още от свети Валентин бях подготвила една камара от мини картички и ги раздадох на няколко места. Беше трудно защото много цветарски магазини отказваха да ги взимат защото никой вече не бил купувал картички за празниците и в началото малко се притесних. Но намерих едно специално магазинче което е както за цветя така и за подаръци и собственичката му се изненада от малките картички които бях направила. И сега с голям интерес хората си купуват от нея мои творби какво по хубаво от това? Вече съм горда да споделя че продадох първите си 40 мини картички. Надявам се все така да ми върви и да радвам с моите творби хората.
Лек Ден и на вас и продължавайте да творите Фурийки.

петък, 4 март 2011 г.

За Осми Март / For the mother's day celebration on March 8th



















Привет !!!
Днес реших да публикувам картичките които направих за осми март. Искаше ми се за любимите ми хора да има определена картичка с различна идея но със малкия човек в къщи някак си не се получава и все пак реших да ги уважа с тази много семпла но топла картичка. Реших че тъй като идва пролетта минзухара е перфектното цвете което мога да ползвам защото в повечето случаи пролетта се свързва с цветя като кокичета или нарциси.

Една от тези картички ще получи и рандом избранницата ми от осмомартенското разменяне на картички на картичкофуриите Деница Желязкова (KAXALA). Хубаво е човек да се срещне с нови и интересни хора и наистина с удоволстве добавих нейния чудесен блог в профила си. Нейните красоти ме плениха. Мога само да и пожелая да продължава да снима и да твори красотите си и да радва с тях хората.

С тази картичка ще се присъединя към предизвикателството 56 на Chuges- Жените са цветя !
http://cardsaddicted.blogspot.com/2011/03/56.html

Пожелавам Весел празник на всички майки и жени и нека любимите хора до вас да ви изненадат с красиви подаръци и цветя и с любовта им !!!

вторник, 1 март 2011 г.

Честита Баба Марта


Честита Баба Марта !!!

Нека всички ние бъдем румени и червени като червения конец и бели и засмени като чистотата, щастието.

Скоро наближава и празника на Мама и за да бъда съпричастна към хубавия предстоящ празник направих колекция от пролетни картички за всички Майки и Жени които познавам. Тях обаче ще публикувам по-късно за да не разваля изненадата за голямото картичкофурийско раздаване на осмомартенски картички. Ако още не сте се включили имате още малко време.
http://cardsaddicted.blogspot.com/2011/02/8.html