петък, 4 март 2011 г.

За Осми Март / For the mother's day celebration on March 8thПривет !!!
Днес реших да публикувам картичките които направих за осми март. Искаше ми се за любимите ми хора да има определена картичка с различна идея но със малкия човек в къщи някак си не се получава и все пак реших да ги уважа с тази много семпла но топла картичка. Реших че тъй като идва пролетта минзухара е перфектното цвете което мога да ползвам защото в повечето случаи пролетта се свързва с цветя като кокичета или нарциси.

Една от тези картички ще получи и рандом избранницата ми от осмомартенското разменяне на картички на картичкофуриите Деница Желязкова (KAXALA). Хубаво е човек да се срещне с нови и интересни хора и наистина с удоволстве добавих нейния чудесен блог в профила си. Нейните красоти ме плениха. Мога само да и пожелая да продължава да снима и да твори красотите си и да радва с тях хората.

С тази картичка ще се присъединя към предизвикателството 56 на Chuges- Жените са цветя !
http://cardsaddicted.blogspot.com/2011/03/56.html

Пожелавам Весел празник на всички майки и жени и нека любимите хора до вас да ви изненадат с красиви подаръци и цветя и с любовта им !!!

3 коментара:

 1. И аз като теб, винаги искам да правя уникални честитки за близките, но има и много очарование в това да направиш "клонинги" :-)

  ОтговорИзтриване
 2. Прекрасен начин да засвидетелстваш внимание и обич на скъпите за теб жени :). Картичките наистина са точно каквито казваш- много топли :).

  ОтговорИзтриване
 3. Кате, благодаря ти за милите думи! С нетърпение очаквам да видя чудесната картичка и на живо!
  Хубав ден и весело празнуване ти желая!

  ОтговорИзтриване