петък, 4 март 2011 г.

За Осми Март / For the mother's day celebration on March 8th



















Привет !!!
Днес реших да публикувам картичките които направих за осми март. Искаше ми се за любимите ми хора да има определена картичка с различна идея но със малкия човек в къщи някак си не се получава и все пак реших да ги уважа с тази много семпла но топла картичка. Реших че тъй като идва пролетта минзухара е перфектното цвете което мога да ползвам защото в повечето случаи пролетта се свързва с цветя като кокичета или нарциси.

Една от тези картички ще получи и рандом избранницата ми от осмомартенското разменяне на картички на картичкофуриите Деница Желязкова (KAXALA). Хубаво е човек да се срещне с нови и интересни хора и наистина с удоволстве добавих нейния чудесен блог в профила си. Нейните красоти ме плениха. Мога само да и пожелая да продължава да снима и да твори красотите си и да радва с тях хората.

С тази картичка ще се присъединя към предизвикателството 56 на Chuges- Жените са цветя !
http://cardsaddicted.blogspot.com/2011/03/56.html

Пожелавам Весел празник на всички майки и жени и нека любимите хора до вас да ви изненадат с красиви подаръци и цветя и с любовта им !!!

3 коментара:

  1. И аз като теб, винаги искам да правя уникални честитки за близките, но има и много очарование в това да направиш "клонинги" :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасен начин да засвидетелстваш внимание и обич на скъпите за теб жени :). Картичките наистина са точно каквито казваш- много топли :).

    ОтговорИзтриване
  3. Кате, благодаря ти за милите думи! С нетърпение очаквам да видя чудесната картичка и на живо!
    Хубав ден и весело празнуване ти желая!

    ОтговорИзтриване